Виставка картин Ольги Шинкаренко «Магія амонітів»

Першу персональну виставку картин Ольги Шинкаренко «Магія амонітів» відвідали друзі, клієнти та зіркові шанувальники дизайнерки та художниці, серед яких були помічені співачка Олена Тополя, Заслужений журналіст України Сергій Комісаров, Валентина Плавун – відомий мистецтвознавець, художник, президентка благодійного фонду “Соняшник” Алла Горбунова та інші.

Колекція картин-оберегів з зображенням каміння сили та енергії вразила найвибагливіших шанувальників мистецтва пані Ольги. Мистецтва, яке не лише надихає та милує око, а й оберігає домівку та зцілює простір. Магія природи, втіленна руками митця немовби оживає у зображенні. Саме так прокоментували побачене деякі гості дружнього заходу, для якого було обрано музей Гетьманства. Гості збирались біля парадного входу.
На гостей очікував приємний сюрприз — лотерея-розіграш ексклюзивних прикрас, виготовлених власноруч організаторкою заходу, неперевершеною Королевою амонітів, яка знає всі їхні секрети та от вже понад 14 років створює з них прикраси й пише картини.

Поділитись