Євгенія Херувімова у проєкті «Золотий зріз особистості» від HPp (Human Profile project)

Власниця салону меблів та декору ENRE, інтерʼєрний баєр.

Євгенія має досвід ведення бізнесу понад 14 років. З її діяльністю ми знайомили читача в публікаціях на сторінках Cosmo Lady. До лютого 2022 вона постійно була в топі красивих та успішних леді України

Євгеніє, Ви були прикладом для багатьох у мирні часи. Ви є прикладом зараз. Поділіться досвідом ведення бізнесу в умовах сьогодення. Що змінилось?

Перші місяці більшість з нашого колективу виїхали. В моїй сфері можна було працювати й розвиватися за кордоном, але я вирішила триматися й продовжувати працювати в Україні. Рада, що прийняла саме таке рішення й вдячна тим, хто повернувся, вірить і працює в моєму проєкті. Наша команда злагоджена, професійна та віддана своїй справі. В умовах, в яких ми зараз живемо, кожен день – це нові виклики. Зараз ми адаптуємось до графіків відключення електроенергії, в моменти обстрілів, як і всі українці, прямуємо працювати в укриття. Наші партнери та клієнти працюють в точно таких умовах. Тож ми розуміємо один одного й підтримуємо.

Як змінились обсяги замовлень та запити вцілому?

Я дуже рада, що люди вірять та продовжують будувати нові об‘єкти, добудовувати, раніше розпочате, проектувати на майбутнє. Ті, хто шанують комфорт та затишок в оселі, замовляють нам створити це. Навіть бомбосховища облаштовують зі смаком, звісно з урахуванням всіх вимог до укриття.

До обладнання бомбосховищ є спеціальні вимоги?

Так. І в першу чергу – це надійність, підвищена стресостійкість матеріалів. Деякі сховища обладнують, враховуючи можливість ядернрї атаки. Всі нові об‘єкти проєктуються з обов’язковим надійним укриттям.

Виконати роботу в зазначений термін складно в умовах постійної непередбачуваності війни?

Ми намагаємось виконувати свою роботу згідно з домовленостями. В ситуації відсутності товару за запитом, пропонуємо альтернативне. Зараз й самі запити більш лояльні. Можна зустріти в розкішному інтер’єрі дуже демократичні за вартістю речі. Зараз в пріоритеті не бренд, а доцільність й зручність. Хоча любов до брендів, лідерів комфорту та розкоші, все ж залишається. Люди навіть в складних умовах цінують авторитетну якість та унікальність.

Що можете сказати про партнерство в умовах війни?

Війна увімкнула свої фільтри. Жорсткі умови завжди загартовують, додають пильності, відсіюють зайвих, об‘єднують сильних. Як приклад, ми з подругами об’єднались бізнесами, які не є конкурентними, а навпаки посилюють наші напрямки в такому тандемі та допомагають приймати швидкі, оптимальні рішення. Разом ми сильніші.

HPp*
Золотий зріз Євгенії за системою профайлингу

Євгенія націлена підтримувати тих, хто готовий викладатися, робити те , що необхідно, попри все. Надійність та внутрішня сила – обовʼязкові критерії. Не сприймає гаяння часу. Протипоказані ледарі поряд (як в особистому житті, так і в роботі) – виснажують та спустошують її. Дуже креативна, дуже активна. Її стихія – енергетичний обмін з тими, хто має цікавий досвід та неординарність. Хто заробляють тому що розбираються, цінують час та включено працюють. Може побачити те, що багато хто не бачить. Робить акценти на деталях.

Схильності, що мають прояв:
Юридичні, страхові, криміналістичні (при контактах з людьми звертає увагу на дрібні моменти).

Те, що надає сили:
Вода, історичні місця (акцент на древнощі й місця сили).

Джерела відновлення:
Білий та синій кольори. Вази в інтер‘єрі, пледи. Прямі лінії. Завуальовані цінності.

Альтернативний прояв:
Лікар.

Цінує найбільше:
Здібність боротися. Вставати й рухатись далі.

Те, що допомагає в бізнесі:
Конструктивна, вміє долати емоційні труднощі. Вибірково систематизує проєкти за «своєчасністю» та реалізовує обовʼязково завершуючи. Вміє обʼєднувати. Системний стратег.
Дуже сильна підтримка сильному чоловіку (не може бути поряд зі слабким). У відносинах – підтримуючий партнер.

Цінує в інших: доброзичливість, турботу й гарантії. Не осуджує за нестриманість, але ж не спілкується з тими, хто наполегливо провокує до чогось, активно конфліктує накопичуючи негатив й намагається маніпулювати, а також схильний до невміння поважати інших та їх комфорт.

У бізнесі не комфортно почувається якщо випадково стає залежною (має різкий дискомфорт коли є такі моменти). Завжди вибудовує альтернативи (базові страховки). Ніколи не зупиняється на одному напрямку. Генерує та надихає рівних сильних. Цінує будь-який труд.
Вміє вчитися. Займається саморозвитком й обирає спілкування лише з тими, хто росте як особистість. Тому оточення говорить само за себе.
Має чоловічу силу волі й жіночу мудрість йти непростим шляхом до конкретних досяжних цілей. Розрахунок та впевненість у собі – її ключові якості.

*HPp — авторський проєкт профайлера Аліси Анісімової та журнала Cosmo Lady

Поділитись